banner

KOMPOSITIONER FOR SANG OG ANDRE INSTRUMENTER (END KLAVER)

nodeNoderne til versionen for mezzosopran og blæsere af "Sing Song" kan åbnes ved, at man klikker på titlen. Noderne åbnes som en pdf-fil. Den må gerne gemmes og printes og står til fri afbenyttelse.

SING SONG

Version for mezzosopran og cello

Tekster: Børnerim af Christina Rossetti
Musik: Per Drud Nielsen, 2017

Denne oprindelige version af "Sing Song" omfatter ni af Christina Rossettis børnerim. Den blev komponeret til Annette Bo Nielsen (sopran) og Deborah A. Josephson (cello) og uropført af dem ved en koncert i Fladstrand Kirke i Frederikshavn den 10. august 2017.

"Sing Song" foreligger også som en samling af satser for sopran og blæsere (se umiddelbart nedenfor) og som en samling af satser for forskellige korbesætninger a cappella.

 

nodeSING SONG ►

Version for sopran, klarinet, horn og fagot

Tekster: Børnerim af Christina Rossetti
Musik: Per Drud Nielsen, 2020-21

Denne blæserversion af "Sing Song" omfatter elleve af Christina Rossettis børnerim. Den er nærmere beskrevet under menupunktet 'et lille udvalg'.

Hele samlingen kan åbnes ved, at man klikker på titlen. Samlingen åbnes som en pdf-fil. Den må gerne gemmes og printes og står til fri afbenyttelse.

"Sing Song" foreligger også som en (ikke offentliggjort) samling af satser for mezzosopran og cello (se umiddelbart ovenfor) og som en samling af satser for forskellige korbesætninger a cappella.

 

SONGS OF INNOCENCE AND EXPERIENCE

Version for alt, fløjte, guitar og marimba

1  Spring
2  The Blossom
3  The Fly
4  Ah! Sun-flower

Tekster: William Blake
Musik: Per Drud Nielsen, 2009-2010 / Denne version: 2012

Versionen af de ovennævnte fire Blake-sange for altsanger, fløjte, guitar og marimba er udarbejdet til ensemblet Fleurs de Saison.

De fire sange foreligger også - sammen med flere Blake-sange - i en (oprindelig) version for blandet kor. "Spring" og "The Blossom" foreligger også - sammen med to andre Blake-sange - i en version for pigekor/kvindekor. Og endelig foreligger "The Blossom" også i en version for sang og klaver.