banner

KOMPOSITIONER FOR SANG
OG ANDRE INSTRUMENTER
(END KLAVER)

nodeNoderne til versionen for mezzosopran og blæsere af "Sing Song" kan åbnes ved, at man klikker på titlen. Noderne åbnes som en pdf-fil. Den må gerne gemmes og printes og står til fri afbenyttelse.

SING SONG

Version for sopran og cello

Tekster: Børnerim af Christina Rossetti
Musik: Per Drud Nielsen, 2017

Denne oprindelige version af "Sing Song" omfatter ni af Christina Rossettis børnerim. Den blev komponeret til Annette Bo Nielsen (sopran) og Deborah A. Josephson (cello) og uropført af dem ved en koncert i Fladstrand Kirke i Frederikshavn den 10. august 2017.

"Sing Song" foreligger også som en samling af satser for sopran og blæsere (2021, se umiddelbart nedenfor), som en samling af satser for forskellige korbesætninger a cappella (2021) og som en samling af satser for sopran og klaver (2023).

"Sing Song" er nærmere beskrevet under menupunktet 'et lille udvalg'.

 

nodeSING SONG ►

Version for sopran, Bb-klarinet, engelskhorn og fagot

Tekster: Børnerim af Christina Rossetti
Musik: Per Drud Nielsen, 2021

Denne blæserversion af "Sing Song" omfatter elleve af Christina Rossettis børnerim. Den er nærmere beskrevet under menupunktet 'et lille udvalg'.

Hele samlingen kan åbnes ved, at man klikker på titlen. Samlingen åbnes som en pdf-fil. Den må gerne gemmes og printes og står til fri afbenyttelse.

"Sing Song" foreligger også som en (ikke offentliggjort) samling af satser for sopran og cello (2017, se umiddelbart ovenfor), som en samling af satser for forskellige korbesætninger a cappella (2021) og som en samling af satser for sopran og klaver (2023).

"Sing Song" er nærmere beskrevet under menupunktet 'et lille udvalg'.