banner

KOMPOSITIONER
FOR MANDSKOR

 node"Den vide verdens evighed" og "Skovbal" er originale kompositioner for mandskor.

Noderne til netop disse to sange er - sammen med noderne til "Kilden" - omfattet af min label 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på deres titler. Noderne åbnes som pdf-filer. De må gerne gemmes og printes og står til fri afbenyttelse.

De tre øvrige titler - alle med tekster af Beatrice Vibe - er mandskorversioner af sange, jeg oprindeligt har komponeret for sang og klaver.

Titlerne er opstillet i alfabetisk rækkefølge.

nodeDEN VIDE VERDENS EVIGHED ►

Tekst: Piet Hein
Musik: Per Drud Nielsen, 2018

Noderne til "Den vide verdens evighed" er blandt mine 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på titlen.

"Den vide verdens evighed" er komponeret til Studenter-Sangforeningen og deres dirigent Jørgen Fuglebæk med henblik på 150-året i 2019 for sangforeningens tilknytning til Københavns Universitet.

EFTERÅR (Oktoberdag i flammer)

Tekst: Beatrice Vibe, 1990
Musik: Per Drud Nielsen, 2004

"Efterår" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for pigekor/kvindekor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

nodeKILDEN ►

Tekst: Inger Christensen, 1956/57
Musik: Per Drud Nielsen, 2021

Noderne til "Kilden" er blandt mine 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på titlen.

"Kilden" foreligger også i en version for pigekor/kvindekor og - sammen med "Sol og syrensommerskyer" og under titlen "To sommersange" - i en (oprindelig) version for blandet kor.

 

MIT LAND (En stribe grønt)

Tekst: Beatrice Vibe, 2004
Musik: Per Drud Nielsen, 2004

"Mit land" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for pigekor/kvindekor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

MOD NYET (Nu danser tusind sole)

Tekst: Beatrice Vibe, 1999
Musik: Per Drud Nielsen, 2004

"Mod nyet" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for pigekor/kvindekor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

nodeSKOVBAL ►

Tekst: H. C. Andersen
Musik: Per Drud Nielsen, 2019

Noderne til "Skovbal" er blandt mine 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på titlen.

"Skovbal" er komponeret til Studenter-Sangforeningen og deres dirigent Jørgen Fuglebæk med henblik på 150-året i 2019 for sangforeningens tilknytning til Københavns Universitet.