banner

 

 

 

for blandet kor:

Flersatsede kompositioner ►

Strofiske sange ►

Øvrige ensatsede kompositioner ►

Arrangementer ►

Lidt 'korpop' ►

 

for pigekor/damekor:

Flersatsede kompositioner ►

Strofiske sange ►

Arrangementer ►

 

for mandskor:

Strofiske sange ►

 

for sang og klaver:

Strofiske sange ►

Øvrige kompositioner ►

Arrangementer ►

 

for sang og andre instrumenter:

Kompositioner ►

STROFISKE SANGE FOR PIGEKOR/DAMEKOR

Titlerne er opstillet i alfabetisk rækkefølge.

 nodeNoderne til fire af mine strofiske sange for pigekor/damekor er omfattet af min label 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på deres titler. De pågældende titler er afmærket med et lille rødt nodeikon. Noderne åbnes som pdf-filer. De må gerne gemmes og printes og står til fri afbenyttelse.

 

nodeDet vælter ind med vind ►

TEKST: Lene Høg, 2019
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2019
NODERNE til "Det vælter ind med vind" er blandt mine 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på titlen.
ANDRE VERSIONER: "Det vælter ind med vind" foreligger også i en (oprindelig) version for blandet kor og i en version for sang og klaver.
KOMMENTAR: "Det vælter ind med vind" er en sang om Vendsyssel. Den er skrevet på bestilling fra Danske Folkekor til foreningens Danmarksstævne den 21. september 2019, og den blev uropført - i versionen for blandet kor og sammen med fire andre egnssange - ved dette stævne.

 

Efterår (Oktoberdag i flammer)

TEKST: Beatrice Vibe, 1990
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2004
UDGIVELSE: "Efterår" er udgivet sammen med tre andre sange med tekster af Beatrice Vibe i hæftet "En stribe sange for lige stemmer" hos Edition Wilhelm Hansen, WH 30975, 2009.
ANDRE VERSIONER: "Efterår" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for mandskor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

En stribe grønt

Se: "Mit land"

 

Mit land (En stribe grønt)

TEKST: Beatrice Vibe, 2004
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2004
UDGIVELSER: "Mit land" er udgivet (1) sammen med tre andre sange med tekster af Beatrice Vibe i hæftet "En stribe sange for lige stemmer" hos Edition Wilhelm Hansen, WH 30975, 2009, (2) i hæftet "Sange for pigekor 4" hos Edition Wilhelm Hansen, WH33041, 2017 og (3) som særtryk hos Edition Wilhelm Hansen, WH3097501.
INDSPILNING: "Mit land" er indspillet af DR PigeKoret dirigeret af Michael Bojesen på cd'en "Der kom et glimt af sol i dag", DR og Sony Music, 2011.
ANDRE VERSIONER: "Mit land" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for mandskor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

nodeMod jul (Korte dage, årets hæld)

TEKST: Beatrice Vibe, 1990(?)
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2006
NODERNE til "Mod jul" er blandt mine 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på titlen.
ANDRE VERSIONER: "Mod jul" foreligger også i to versioner for blandet kor (SATB og SAAB) og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

Mod nyet (Nu danser tusind sole)

TEKST: Beatrice Vibe, 1999
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2004
UDGIVELSE: "Mod nyet" er udgivet sammen med tre andre sange med tekster af Beatrice Vibe i hæftet "En stribe sange for lige stemmer" hos Edition Wilhelm Hansen, WH 30975, 2009.
ANDRE VERSIONER: "Mod nyet" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for mandskor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

nodeSommeraften (Nu er solen nede)

TEKST: Viggo Stuckenberg
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2016
NODERNE til "Sommeraften" er blandt mine 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på titlen.
ANDRE VERSIONER: "Sommeraften" foreligger også i en (oprindelig) version for blandet kor og i en version for sang og klaver.

 

nodeSommermorgen (Jorden ligger sløromvundet)

TEKST: Sophus Claussen
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2016
NODERNE til "Sommermorgen" er blandt mine 'Bangsbostrand Kornoder' og kan åbnes ved, at man klikker på titlen.
ANDRE VERSIONER: "Sommermorgen" foreligger også i en (oprindelig) version for blandet kor og i en version for sang og klaver.

 

Vor jord (I universets storme)

TEKST: Beatrice Vibe, 2005
MUSIK: Per Drud Nielsen 2005
UDGIVELSE: "Vor jord" er udgivet sammen med tre andre sange med tekster af Beatrice Vibe i hæftet "En stribe sange for lige stemmer" hos Edition Wilhelm Hansen, WH 30975, 2009.
ANDRE VERSIONER: "Vor jord" foreligger også i en version for blandet kor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.