banner

 

 

 

for blandet kor:

FLERSATSEDE KOMPOSITIONER ►

ENSATSEDE KOMPOSITIONER ►

ARRANGEMENTER ►

LIDT 'KORPOP' ►

 

for pigekor/damekor:

FLERSATSEDE KOMPOSITIONER ►

ENSATSEDE KOMPOSITIONER ►

ARRANGEMENTER ►

 

for mandskor:

KOMPOSITIONER ►

 

for sang og klaver:

KOMPOSITIONER ►

ARRANGEMENTER ►

 

for sang og andre instrumenter:

KOMPOSITIONER ►

ARRANGEMENTER ►

 

KOMPOSITIONER FOR MANDSKOR

"Den vide verdens evighed" og "Skovbal" er originale kompositioner for mandskor. De tre øvrige - alle med tekster af Beatrice Vibe - er mandskor-versioner af sange, jeg oprindeligt har komponeret for sang og klaver.

Titlerne er opstillet i alfabetisk rækkefølge.

 

DEN VIDE VERDENS EVIGHED

TEKST: Piet Hein
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2018
KOMMENTAR: "Den vide verdens evighed" er komponeret til Studenter-Sangforeningen og deres dirigent Jørgen Fuglebæk med henblik på 150-året i 2019 for sangforeningens tilknytning til Københavns Universitet.

EFTERÅR (OKTOBERDAG I FLAMMER)

TEKST: Beatrice Vibe
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2004
UDGIVELSE: "Efterår" er udgivet sammen med tre andre sange med tekster af Beatrice Vibe i hæftet "En stribe sange for lige stemmer" hos Edition Wilhelm Hansen, WH 30975, 2009.
ANDRE VERSIONER: "Efterår" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for pigekor/damekor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

MIT LAND (EN STRIBE GRØNT)

TEKST: Beatrice Vibe
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2004
UDGIVELSE: "Mit land" er udgivet sammen med tre andre sange med tekster af Beatrice Vibe i hæftet "En stribe sange for lige stemmer" hos Edition Wilhelm Hansen, WH 30975, 2009.
UDGIVELSE: "Mit land" er også udgivet i hæftet "Sange for pigekor 4" hos Edition Wilhelm Hansen, WH33041, 2017.
UDGIVELSE: "Mit land" er også udgivet som særtryk hos Edition Wilhelm Hansen, WH3097501.
INDSPILNING: "Mit land" er indspillet af DR PigeKoret dirigeret af Michael Bojesen på cd'en "Der kom et glimt af sol i dag", DR og Sony Music, 2011.
ANDRE VERSIONER: "Mit land" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for pigekor/damekor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

MOD NYET (NU DANSER TUSIND SOLE)

TEKST: Beatrice Vibe
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2004
UDGIVELSE: "Mod nyet" er udgivet sammen med tre andre sange med tekster af Beatrice Vibe i hæftet "En stribe sange for lige stemmer" hos Edition Wilhelm Hansen, WH 30975, 2009.
ANDRE VERSIONER: "Mod nyet" foreligger også i en version for blandet kor, i en version for pigekor/damekor og i en (oprindelig) version for sang og klaver.

 

SKOVBAL

TEKST: H. C. Andersen
MUSIK: Per Drud Nielsen, 2019
KOMMENTAR: "Skovbal" er komponeret til Studenter-Sangforeningen og deres dirigent Jørgen Fuglebæk med henblik på 150-året i 2019 for sangforeningens tilknytning til Københavns Universitet.